Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс

Дата: 03.10.2017 13:23
Кількість переглядів: 1206

УВАГА!
Китайгородська об’єднана територіальна громада проводить конкурс з формування складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Китайгородської сільської ради. 
Молодіжна рада при виконавчому комітеті Китайгородської об’єднаної територіальної громади (далі Молодіжна рада) є неполітичним консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики виконавчого комітету Китайгородської об’єднаної територіальної громади, діяльність якого направлена на налагодження взаємодії між місцевим самоврядуванням і молоддю об’єднаної громади, з метою формування активної суспільно-відповідальної позиції молоді та залучення її до участі у вирішенні проблем Китайгородської об’єднаної територіальної громади. Молодіжна рада здійснює свою діяльність на громадських засадах. 
Умови та порядок проведення конкурсу:
1. Учасниками конкурсу можуть стати громадяни України віком від 18 до 30 років включно, які постійно проживають на території Китайгородської об’єднаної територіальної громади. Перевага надається учасникам конкурсу, які мають відзнаки в галузі молодіжної політики або за роботу з молоддю. Переможцями конкурсу може бути визначено до 12 осіб, кандидатури яких подаються на включення до складу Молодіжної ради.
2. Для відбору учасників конкурсу створюється конкурсна комісія, з представників відділу освіти, культури, спорту і туризму Китайгородської ОТГ та представників Китайгородської сільської ради.
3. Учасники конкурсу подають до конкурсної комісії наступні документи: 
3.1. Особисту анкету;
3.2. Копію паспорта;
3.3. Копію документа про освіту. 
4. Конкурс проводиться у один етап. Члени конкурсної комісії проводять співбесіду з кандидатами на формування складу Молодіжної рад, оцінюючи їх особисті та професійні якості.
5. На підставі результатів першого етапу конкурсу, конкурсна комісія більшістю голосів приймає підсумкове рішення про переможців конкурсу, яке відображається у протоколі. На підставі підсумкового протоколу конкурсної комісії Китайгородська сільська рада готує розпорядження про формування складу Молодіжної ради. 
Прийом документів на участь у конкурсі здійснюється до 28 листопада 2017 року за адресою вул. Центральна, 3, с. Вихватнівці (Будинок культури), Кам’янець-Подільський район. До 15 грудня 2017 року буде проведено конкурс, та підготовлено пропозиції щодо складу Молодіжної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь